GRUNDFOS MOBILE APPS

Tartson lépést a változásokkal!

A Grundfos mobil alkalmazásai hasznos segítséget nyújtanak a szivattyú vezérlésben, monitoringban. Az üzemeltetési segédletek mindig kéznél lesznek. Használatukkal jelentős időt takaríthat meg.

Ha Ön rendelkezik okostelefonnal, egyszerűen csak rendelje meg a megfelelő hardvermodult (Grundfos mobil interfészt) a Grundfostól, és töltse le az App Store-ban vagy az Android Marketen (Google Play) rendelkezésre álló ingyenes Grundfos alkalmazásokat.

Grundfos GO

A Grundfos GO segítségével mobil szivattyú távirányítást, és teljes hozzáférést kap a Grundfos online eszközökhöz. A piacon elérhető legátfogóbb mobil platform segítségével értékes időt takaríthat meg a szivattyú beállításával, a jegyzőkönyvezéssel és az adatgyűjtéssel kapcsolatban.

Pdf ismertető letöltése

Grundfos GO Caps alkalmazás letöltése
iOS
iOS - App Store
Grundfos GO Remote alkalmazás letöltése
iOS Android
iOS - App Store Android - Google Play

Grundfos AppCAPS

A Grundfos AppCaps hozzáférést biztosít a szivattyú releváns és időszerű adataihoz, csere vagy tartozék beszerzés esetén felajánja a legközelebbi Grundfos szervizet.

Grundfos AppCAPS alkalmazás letöltése
Android
Android - Google Play

Grundfos Pumpguide

A Grundfos Pumpguide hozzáférést biztosít az összes szivattyú típus műszaki adataihoz, segítségével megtalálható az összes Grundfos szervíz. Csere vagy tartozék beszerzés esetén felajánja a legközelebbi Grundfos szervizet.

Grundfos Pumpguide alkalmazás letöltése
Android
Android - Google Play

 

 

 

 

E-mail nekünk  |   Product Center  |   Honlaptérkép  |   Admin

  

 

 

Copyright © 2006-2018 CCAPS-LINE Kft.
Minden jog fenntartva!

4400 Nyíregyháza, Pazonyi u. 17.
Tel.:(06-42) 408-442   |   Fax: (06-42) 500-502